Contestatie Amenda Ordonanta Militara

Sfaturi si proceduri legale de a contesta amenda la ordonanta militara ce reglementeaza deplasarea persoanelor - de la un avocat cu experienta.

Contestatie Amenda Ordonanta Militara

Ce sa fac daca am luat amenda la ordonanta Militara?


Completeaza acest formular si avocatul nostru cu experienta in contestatii la amenda ordonanta militara 3 va va transmite procedura, contestatia si instructiunile de depunere.
Acest document este un prim pas, nu garanteaza ca amenda va fi anulata, pentru aceasta se va deschide un proces dupa incheierea situatiei de urgenta. Este insa important sa actionati din timp.
Important: Cititi si sfaturile de mai jos (referitoare la sanatatea dumneavoastra, comportamentul dumneavoastra in raport cu organele de ordine)

Contestatie Amenda Ordonanta Militara

Ce prevede Ordonanta militara 3/2020? Pe scurt:
Conform prevederilor Ordonantei Militare nr. 3/2020, s-au instituit obligatii referitoare la libera circulatie pe teritoriul Romaniei.
In Ordonanţa militară nr. 3/2020 se prevăd în mod expres situaţiile excepționale în care populaţia poate părăsi locuinţa.
La orice iesire din casa trebuie sa prezentati o declaratie semnata pe propria raspundere sau a unei adevenințe din partea angajatorului.
Declaratia trebuie sa fie scrisa de mana sau tiparit la imprimanta. Este obligatoriu sa aveti si actul de identitate la dumneavoastra.
Documentele va pot fi cerute de Politie si Jandarmerie; In cazul in care nu aveti formularul completat corect, sau nu este semnat, sau data nu este corecta, sunteti pasibil de o amenda consistenta.
Va recomandam calduros sa nu iesiti din casa decat pentru motive exceptionale, care nu suporta amanare, pentru a contribui si dumneavoastra prin aceast gest la reducerea consecintelor pandemiei de Covid19 - si sa salvati vieti.

In cazul in care va considerati nedreptatiti (amenda a fost abuziva), puteti utiliza mijloacele legale de a contesta amenda; Ulterior acestei contestatii veti putea continua procedura legala, asistat sau nu de un avocat. Primul pas in a contesta amenda la ordonanta militara il gasiti pe acest site.

Contestatie Amenda Ordonanta Militara

Recomandari Contestatie Amenda Ordonanta Militara 3

- In primul rand, va recomandam sa platiti amenda astfel incat sa beneficiati de reducerea pentru plata in termenul minim
- Contactati avocatul nostru prin acest formular
- La completarea declaratiei pe propria raspundere (modelul pentru Ordonanta militara 3), verificati sa completati datele de identificare corecte, sa completati corect si sa respectati traseul, sa puneti data corect si sa semnati declaratia. Asigurati-va ca aveti actul de identitate la dumneavoastra.
- Alte recomandari veti putea gasi in urmatoarele zile in aceasta pagina, pe masura ce primim noi intrebari.
- Important: Respectati legea; Ordonantele militare sunt facute sa va protejeze pe dumneavoastra si pe ceilalti. Va multumim!

Avocat accidente

Avocat accidente
un site al Logic Industry® SRL - din 1999
Site-ul Avocat Accidente foloseste cookies. Despre cookies.
Politica de confidentialitate
Prelucrarea datelor personale
Termeni si conditii