Termeni si Conditii de utilizare ai site-ului avocataccidente.ro

Termeni si conditii de utilizare Site-ul avocataccidente.ro este dezvoltat si detinut de Logic Industry SRL Romania, 12425838, J27/341/1999. Anumite sectiuni din site sunt administrate de catre avocati cu care avem contract.
Logic Industry SRL nu isi asuma nicio responsabilitate pentru veridicitatea continutului, nici pentru folosirea de catre vizitatori a informatiilor din site, nici pentru efectele sau danuele de orice natura asupra vizitatorilor ca urmare a utilizarii acestui site si a informatiilor din el, nici pentru indisponibilitatea site-ului.
Logic Industry SRL (proprietar al site-ului avocataccidente.ro) nu raspunde pentru modul in care avocatii afiliati presteaza sau nu presteaza serviciile de consultamta, site-ul avocataccidente.ro fiind doar o platforma de comunicare intre avocati si piata.
Logic Industry ofera accesul la site asa cum este, toate responsabilitatile asupra utilizarii site-ului si informatiilor din site apartin vizitatorului sau avocatilor care preiau spetele din acest site.
Site-ul avocataccidente.ro este un site informativ iar informatiile din site, precum si structura site-ului nu ne obliga in niciun fel, chiar daca nu sunt complete sau sunt eronate.
Site-ul avocataccidente.ro contine informatii pe care incercam, pe cat posibil, sa le verificam ca fiind valide si utile.
Site-ul avocataccidente.ro nu contine informatii care sa inlocuiasca consilierea juridica de specialitate, aspecte medicale sau de orice alta natura pe care le poate oferi un specialist in domeniul respectiv.
Informatiile pe care site-ul avocataccidente.ro sunt preluate prin sisteme manuale si automate din internet sau offline, pe cat posibil verificate pentru a fi valide si utile vizitatorilor site-ului si paginilor individuale din site, dar pot contine erori. Daca doriti sa ne semnalati anumite aspecte eronate in acest site, va invitam sa ne transmiteti aceste informatii pe adresa office@avocataccidente.ro si vom incerca sa le verificam si sa le corectam, daca este cazul.
In cazul conturilor platite pentru avocati si pentru parteneri, acestor clauze se adauga clauzele legate de plati, conform termenilor si conditiilor de la deschiderea contului.

Avocat accidente

Avocat accidente
un site al Logic Industry® SRL - din 1999
Site-ul Avocat Accidente foloseste cookies. Despre cookies.
Politica de confidentialitate
Prelucrarea datelor personale
Termeni si conditii